Ce este un tablou canvas?

Ce este un tablou canvas

Tabloul canvas este un obiect decorativ format din unul sau mai multe panouri, realizat astfel:
Pentru început, o imagine cu rezoluție foarte bună este imprimată pe pânză canvas cu ajutorul unei imprimante de înaltă performanță. Imaginea poate fi aleasă de pe site sau furnizată de către client.
Pânza canvas este un material textil, similar celui folosit de pictori, rezistent și durabil. Pânza canvas absoarbe mai multă cerneală comparativ cu alte suporturi de imprimare, cum ar fi diferitele tipuri de hârtie. Datorită absorbției superioare de cerneală, imprimările pe pânză canvas oferă un aspect deosebit, fidelitate și culori profunde.
Textura canvasului conferă tabloului un aspect interesant ce aduce întrucâtva cu pictura pe pânză.

Apoi pânza canvas imprimată cu imaginea aleasă este întinsă pe un cadru de lemn, pentru ca tabloul să poată fi expus pe perete. Șasiul peste care este întinsă pânza nu este vizibil nici din față și nici din lateral, el fiind acoperit de imaginea imprimată. Tabloul este apoi prevăzut cu agățători.
Datorită faptului că imaginea se continuă pe lateralul tabloului , acesta va avea un aspect volumetric.
Tabloul canvas se expune fără ramă, dar opțional el se poate și înrăma.

Apariția tabloului canvas este o combinație între pictura străveche și arta modernă, digitală. Astfel, în zilele noastre orice fotografie sau imagine poate fi transformată într-un tablou canvas pentru a vă bucura mereu de ea sau pentru a o oferi cadou cuiva drag.

Tablourile canvas sunt ideale pentru a vă decora interiorul într-o notă proprie și interesantă. Suntem siguri că din multitudinea de tablouri pe care le oferim veți găsi suficiente variante pentru a obține orice efect doriți.
În decorul modern, este foarte normal și obișnuit să se combine, în același cadru (locuință/încăpere/spațiu) printuri pe pânză și picturi clasice, tablourile canvas creând noi puncte de focalizare și echilibrare care dau viață camerei pe care o decorați.

Atunci când nu stiți ce cadou să alegeți pentru un membru al familiei sau o persoană apropiată, tabloul canvas este cea mai bună opțiune. Destinatarul va avea parte de un obiect decorativ sau de o amintire dragă , un tablou frumos care îi va aduce fericire și pe care îl va aprecia zi de zi.

Arta personală se poate realiza foarte simplu cu ajutorul unei camere foto, iar fotografiile se pot transforma în adevărate opere de artă pe pânză cu ajutorul tehnicii. Un print calitativ și un montaj perfect vă oferă oportunitatea de a deține un obiect decorativ cu o valoare sentimentală mare la un preț accesibil oricărui buzunar.

Întrebări frecvente despre tablourile pe pânză

 • Cât costă un tablou imprimat pe pânză canvas?

  Prețul unui tablou canvas depinde în cea mai mare măsură de dimensiunea imprimării. Acest preț poate fi afectat de reduceri, promoții și personalizări ale clientului. Rețineți că va trebui să adăugați și costul de expediere la totalul final.

 • Pot comanda un canvas personalizat cu o fotografia proprie?

  Desigur. Alături de întreaga noastră colecție împărțită pe categorii, puteți să ne trimiteți fotografia dumneavoastră, împreună cu detaliile legate de tabloul canvas dorit (dimensiuni, tip, alte specificații), iar noi ne vom ocupa de restul, urmând ca tabloul dumneavoastră personalizat să ajungă pe peretele camerei în cel mai scurt timp cu putință.

 • Este greu de agățat un tablou pe pânză?

  Poziționarea unei pânze la nivelul dorit al încăperii nu este un lucru greu deloc.
  Tablourile canvas pe care le livrăm sunt întinse pe cadru de lemn și au agățători deja montate astfel încât dumneavoastră doar trebuie să alegeți locul unde să-l expuneți.

 • Își va pierde tabloul canvas calitatea de-a lungul timpului?

  Cernelurile calitative, rezistente UV pe care le folosim sunt create pentru a trece testul timpului, dar pentru a păstra culorile vii cât mai mult timp posibil evitați să expuneți tabloul canvas în lumina directă a soarelui.

Așadar, un tablou canvas este un obiect de artă decorativă special, care îmbogățește vizual și estetic orice încăpere dintr-o locuință, spațiu comercial sau birou, creând un efect de design impresionant. Tablourile canvas nu numai că dau viață spațiului, dar sunt o alternativă fiabilă la tablourile clasice și o modalitate artistică de a decora orice încăpere.