Cum sa aleg un tablou canvas?

Cum sa aleg un tablou canvas

Tablourile decorative canvas conferă stil și eleganță interiorului dumneavoastră și constituie cadouri deosebite pentru cei dragi.
Cu ajutorul tablourilor puteți da personalitate casei, biroului, sediului afacerii dumneavoastră sau oricăror spații pe care vreți să le decorați cu bun gust.

Alegerea unor tablouri decorative vă va solicita imaginația și vă va face să vă descoperiți spiritul artistic.

Vă oferim o gamă variată de tablouri cu diferite teme și stiluri, astfel încât să puteți găsi pentru orice spațiu un decor superb, la prețuri avantajoase.

Pentru a alege tabloul canvas potrivit trebuie avute în vedere câteva aspecte cum ar fi: stilul potrivit pentru spațiul de decorat, mesajul sau starea pe care dorim să o transmită tabloul, dimensiunea peretelui de decorat și cel mai important intuiția și gustul personale.

În funcție de aspectele amintite mai sus vom alege tabloul potrivit urmând câțiva pași simpli:

  • Ce tip de imagine s-ar potrivi spațiului de decorat, ce doresc să transmită? Răspunsul îl găsiți în categoriile de pe site și poate fi: un tablou abstract, un tablou vintage, un tablou cu teme Zen, poate un peisaj liniștitor sau reproducerea unei picturi pentru o notă clasică, un tablou floral ori un tablou cu animale sau de fantezie, de ce nu un loc frumos și celebru, alegerea vă aparține.
  • Ce stil și ce culori ar trebui să aibă imaginea? Puteți căuta imagini după o anumită culoare care să se potrivească spațiului de decorat. Poate doriți un tablou plin de culoare sau dimpotrivă un tablou alb-negru sau sepia pentru o notă clasică sau retro.
  • După ce aveți răspuns la întrebările de mai sus puteți răsfoi categoriile de pe site și găsi imaginea ideală.
  • Apoi veți alege dimensiunea potrivită în funcție de spațiul unde doriți să expuneți tabloul.
  • Puteți de asemenea opta pentru varianta multicanvas a tabloului respectiv. Tablourile formate din mai multe panouri sunt de efect, conferă modernism, ies din tipare și au personalitate.

Mai jos vă oferim câteva sugestii care v-ar putea fi utile:

Dacă preferați stilul clasic, puteți alege dintr-un număr impresionant de reproduceri de picturi care, expuse sub formă de tablou volumetric, vor conferi o combinație interesantă între clasicismul lucrării și prezentarea modernă.

Stilul vintage este și va fi mereu la modă, iar dacă spațiului dumneavoastră i s-ar potrivi o imagine cu temă sau prezentare vintage, vă asigurăm că alegerea unui tablou din categoria Retro este cadoul cel mai frumos pe care-l puteți face casei sau biroului dumneavoastră.

În cazul în care sunteți adeptul stilului modern, există o varietate de modele din care puteți alege și care vor schimba radical încăperea pe care doriți să o decorați. Puteți alege tablouri în stil contemporan care prezintă figuri abstracte sau fotografii cu printuri urbane sau din natură.

Familiile cu animale de companie sau cu membri iubitori ai necuvântătoarelor preferă să expună o pânză sau două care să îl aibă imprimat pe cel mai bun prieten cu blană.

Fotografiile peisajelor arată grozav pe pânză, iar iubitorii de natură și de călătorii vor fi încântați să aibă un peisaj montan, o plajă liniștitoare sau o cascadă învolburată la ei în living.

Florile și alte plante de decor - înfrumusețează aspectul camerei și îi dau o tentă colorată și jucăușă.

Dacă urmăriți aducerea la viață a unei camere mai sobre sau slab iluminate, atunci un tablou conținând culori vii, care înfățișează un peisaj de primăvară sau un buchet de flori, spre exemplu, ar fi alegerea cea mai bună

Dacă tabloul ales este destinat a fi oferit cadou, trebuie să cunoaștem preferințele, gusturile sau decorul locuinței persoanei căreia îl oferim. Putem astfel oferi tablouri care reprezintă hobbyurile destinatarului sau un peisaj ori un tablou cu teme Feng Shui. Niciodată nu vom da greș cu un peisaj sau un tablou floral de efect.

Așadar, răspunsul la întrebarea Cum să alegem un tablou canvas? este, așa cum am văzut mai sus, unul mai complex decât pare la prima vedere. Dar, cei mai importanți factori de avut în vedere atunci când alegem un astfel de obiect decorativ sunt: cadrul general al încăperii, adică mobilierul și decorul camerei, care sunt importante pentru menținerea coeziunii designului interior, dar și tipul de spațiu sau preferințele, gusturile și pasiunile noastre.