Tablouri canvas personalizate

tablou personalizat cu fotografia clientului

Tablouri canvas personalizate cu fotografii trimise de clienți

Pe lângă tablourile cu imaginile pe care le găsiți pe site, realizăm și tablouri cu fotografii trimise de clienți.
Se pot realiza și tablouri tip colaj sau seturi de tablouri care vor fi expuse alăturat, pentru a ilustra un eveniment important.

Pentru realizarea unui tablou cu o imagine trimisă de dumneavoastră se vor parcurge urmatorii pași:

  1. 1. Ne trimiteți pe email o imagine de cât mai bună calitate. Vă rugăm să menționați la ce dimensiune doriți să imprimăm tabloul, din câte panori doriți să fie realizat și dacă doriți să îl transformăm în versiune sepia sau alb-negru.
  2. 2. Analizăm imaginea trimisă de dumneavoastră pentru a verifica dacă are calitatea necesară imprimării la dimensiunea dorită. Vă vom trimite pentru acceptare o simulare, în cazul în care doriți ca tabloul să fie compus din mai multe panouri (multicanvas) și/sau să fie transformat pe alb-negru sau sepia.
  3. 3. Dacă simularea tabloului este pe placul dumneavoastră, veți achita prin transfer bancar lucrarea. Prețul va fi identic cu al tablourilor de aceeași dimensiune de pe site.
  4. 4. Realizăm și vă trimitem tabloul personalizat, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de el, sau să faceți o bucurie unui apropiat oferindu-i-l cadou.
tablou personalizat cu text clientului

Tablouri canvas personalizate cu texte trimise de clienți

Tablourile canvas cu texte personalizate vă pot motiva, sau pot fi cadouri de suflet pentru cei dragi.
În funcție de tablou și de ceea ce doriți să exprimați, alegeți mesajul potrivit: motivațional, de recunoștintă, proverb, etc.

Pentru realizarea unui tablou cu text personalizat se vor parcurge urmatorii pași:

  1. 1. Alegeți de pe site tabloul pe care doriți să-l personalizați cu text. Se pot personaliza și tablourile cu imagini trimise de dumneavoastră.
  2. 2. Trimiteți-ne pe email solicitarea dumneavoastră, dându-ne cât mai multe detalii astfel încât designerii noștri să știe exact ceea ce doriți: codul tabloului ales, textul dorit, locul unde doriți sa inseram textul, etc...
  3. 3. Apoi vă trimitem o simulare a tabloului pentru a obține acceptul dumneavoastră.
  4. 4. Achitați prin transfer bancar tabloul. Prețul va fi identic cu al tablourilor de aceeași dimensiune de pe site.
  5. 5. Realizăm și vă trimitem tabloul personalizat, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de el, sau să faceți o bucurie unui apropiat oferindu-i-l cadou.

Tablourile realizate cu imagini și/sau texte trimise de clienți se achită în avans și NU se pot returna.

Vă rugăm să ne trimiteți solicitările dumneavoastră de personalizare la: